Så snart Pep Guardiola rörde sig i Manchester

Så snart Pep Guardiola rörde sig i Manchester var spekulationen att Lionel Messi skulle följa honom helt otroligt, men med argentins kontraktssituation fortfarande oklart i Barcelona är det intressant att titta på precis vilka krav han gör innan han signerar en gång till.
Förmodligen är Blaugrana s största någonsin fotbollsspelare i en kontraktlig Fotbollströjor , eftersom han bara har en säsong kvar på en affär som löper ut i juni 2018.
Detta är en monumental fråga för de som befinner sig i Camp Nou, för på den här tiden spelar spelaren alla kort i den här situationen.
Eventuell eventuell överföringsavgift minskar omedelbart i värde med klubbarna akut medvetna om att spelaren kanske skulle vara tillgänglig som en friagent på bara några månader.
För Köp fotbollströjor ett visst sammanhang är det värt att komma ihåg att Sir Alex Fergusons öppningsbjudande till årets årets fotbollsspelare 2012, Robin van Persie, var bara 14 miljoner euro.
Det ger också en spelare möjlighet att mäta vad han är värd och han kan göra krav på en klubb för att bestämma hur mycket hans nuvarande arbetsgivare vill behålla honom.
För en spelare av Messi s kaliber verkar det bisarrt att denna situation spelar ut på ett sådant offentligt och orörligt sätt, men precis vad är förseningen?

Vad är den 29-årige som begär att det pågår ett pågående avbrott i förhandlingarna?
Många skulle omedelbart anta att det här är en ekonomisk fråga, men det kan inte vara längre ifrån sanningen, för borta är de Köp fotbollströjor dagar då Messi och Cristiano Ronaldo löner var en konstant konkurrenspunkt.
Vad den minskar playmaker vill är något som kanske är svårare för Los Cules att lova, och för att förstå att vi måste se tillbaka till klubbens senaste gyllene period.
Xavi Hernandez var symbolen på Barcelonas gyllene era under Guardiolas ledning med den centrala mittfältaren som körde spel från mitten av planen i flera år.
Han dikterade tempot kreativt och öppnade utrymme för andra, och han gjorde det underbara laget fästningen – men han har aldrig blivit ersatt.
Ivan Rakitic och Andre Gomes är begåvade tekniskt, men inte överallt på samma nivå, och även om de ofta ger ett mer industriellt arbete, balanserar det helt enkelt inte mot den tidigare kaptenen.

About the Author: admin